Touhukas torstai

Tänään aamu aloitettiin tuttuun tapaan rauhoittumalla omalle pesäpaikalle ja käytiin järjestäjien johdolla läpi kalenteria. HIenosti tämän viikon järjestäjät ovat tämän homman hoitaneet! Sitten mietittiin tämän päivän ohjelmaa ja jatkettiin yltin pariin. Eilistä monistetta tarkisteltiin ja aika monella oli tämä tekemättä tai kesken, joten kotiläksyä pitäisi vielä tarkistella tänään. Myös värittäminen oli yksi työvaihe ja tätä varten olisi hyvä kotoakin löytyä värikynät! Toinen tunti saatiin purkaa energiaa isossa salissa koripallon pauloissa. Liikunnan opiskelijat pitivät meille tämän tunnin. Tällä ja ensi viikolla on siis opiskelijoita meillä pitämässä koko luokan liikuntatuntia torstaisin. Tältä tunnilta suunnattiinkin sitten välitunnille.

Kolmas tunti meni kuvaamataidon parissa ja me alettiin omissa pöytäryhmissä valmistamaan erilaisia kasviksia; jokainen tekee erilaisen ja kokoamme niistä yhteisen korin pöytäryhmälle. Tulee hienoja syksyn satoa sisältäviä kasviskoreja luokkaan meitä ilostuttamaan! Ruokailun jälkeinen viimeinen koulutunti menikin Hannele-opettajan johdolla käsialakirjoituksen parissa. E-kirjainta mietittiin ja harjoiteltiin. Myös luokkakirjaa ehdittiin lukea ja jännitettiin Valtsun ensimmäistä diskokokemusta, joka jäi vielä kesken. Niin jännää, että kovasti älähdettiin luokassa, kun lukeminen loppui. Huomenna taas sitten jatketaan.

Keskustelut jatkuva tällä ja ensi viikolla vielä joten niiden parissa aikaa kuluukin meillä opettajilla. Muistuksena vielä, että lapsen tulisi olla mukana keskustelussa.

Keskusteluterveisin,

Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s