Tiistai ja lukupuun esittely

Tänään on aamu aloitettu rauhoittumalla uuteen koulupäivään ja tämän jälkeen katsottiin mitä tänään touhutaan koulussa. Auringon puolen kanssa aamu jatkui musiikin touhuilla ja kääpiöplaneetan puoli puolestaan jatkoi oman tyynyn parissa välituntiin saakka.

Kolmas tunti aloitettiin esittelemällä meidän luokkalaisille hienot lukupuut jotka ovat tällä viikolla ilmestyneet kumpaankin luokkaan johtavaan oveen. Tänne saa laittaa kiinni lehden, johon laittaa lukemansa kirjan nimen ja kirjailijan myös. Sitten saa arvostella montako tähteä antaa kirjalle ja kuinka sitä kavereille suosittelee. Seurataan näiden puiden kasvua mielenkiinnolla:D Innostusta asiaan tuntuu nyt olevan kovasti liikkeellä meidän luokalla ja tästä olemme todella ilahtuneita. Lukutunnilla joillakin lapsilla puuttuu edelleen kirja, joten kyselkääpä kotona myös ja varmistakaa että oma lukuhiiri on saanut luettavaa.

Ruokailun jälkeinen tunti oli matematiikkaa ja toiminnallisin keinoin mietittiin kertolaskun ideaa ryhmissä. Tällaista hommaa jatketaan tällä viikolla joten emme etene kirjaa kovin paljoa. Tänään on kaikilla kuitenkin mökki14 kotiin.

Nyt jatkamme keskusteluja koulupäivän päätteeksi.

Oikein mukavaa päivän jatkoa!

Keskustelevin terveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s