Keskellä viikkoa taas mennään

Kylläpä viikko on taas vilahtanut nopeasti keskelle kouluviikkoa! Aamu aloitettiin tuttuun tapaan rauhoittumalla ja se menikin todella hienosti tänäkin aamuna. Katsottiin päiväjärjestys sekä kalenteri läpi ja jatkettiin tästä läksyjen tarkistukseen. Aika hyvin oli lukuläksyt tehtyinä, joillakin oli vain uskonnon tunnilla annettu tehtävä mennyt hukkaan tai vielä tekemättä joten se saattaa olla kotiin tänään. Kysessä siis oma sukupuu, jota piti salapoliisitehtävänä selvitellä.

Kävimme äidinkielessä uutta kappaletta läpi ja saimme tutustua lukukirjassa uuteen henkilöön; kysykääpäs kotona kuka meille on uusi tuttavuus:D Mietimme myös lukuläksyn merkintää sekä kirjoitustehtäviä ehtivät useimmat jo tehdä. Keltaista matkaopasta vielä lopputunnista ahkeroitiin.

 Välitunnin jälkeen opiskelimme yltin parissa ja suuntasimme syömään.Aika monella on kotiin moniste loppuun tehtävänä tästä!

Viimeinen tunti menikin väriryhmittäin; osa liikkui Tuomaksen kanssa sisällä koripalloharjotteiden parissa ja osa Sallan kanssa punaisen matkaoppaan parissa.

Mukava päivä takana!

Ilolla Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s