Tiistai ja lukuintoa ilmassa!

Heip kotiväki!

Tänään aamutouhujen ja rauhoittumisen jälkeen katsoimme vähän eteisen lattialle tippuneita vaatteita; saldona taisi olla neljät mustat housut. Muistuttelimme lapsille, että huolehtivat omia tavaroita omaan lokeroon ja katsovat myös jos vahingossa tipahtaa jonkun vaate, niin nostetaan se naulakkoon. Muistakaa myös nimikoida lasten vaatteita, jotta ne löytävät omistajansa kadotessaan 😀 Ensimmäiset tunnit menivät auringon puolella käsitöiden merkeissä ja vohvelipujottelu on useimmilla aloitettu! Tuomas oli kääpiöplaneetan puolen kanssa musiikin lumoissa ja saivat tehtyä meille ihan itse hienon laulun! He esittivät sen meille ennen välituntia ja kyllä oli hyvä lopettaa tunti noin hienoon musiikkiin!

Kolmas tunti oli lukutunti jonka alussa esittelimme lapsille lukudiplomia ja siihen liittyviä kommervenkkejä. Jokainen joka halusi ruveta suorittamaan tämän vuoden kirjoja on saanut oman lukudiplomivihkon. Tänne on liimattuna kirjalista ja kun lapsi on lukenut yhden kirjan, ilmoittaa hän siitä opettajalle ja tekee joko opettajan antaman tehtävän tai kirjastosta saadun tehtävä. Lukudiplomin suoritusvälitunti kirjastossa tarkistetaan ja ilmoitetaan huomenna vielä tarkemmin. Kyllä meidän luokkalaisista melkein kaikki innostuivat nyt mukaan, joten kannustakaa kotoa käsin myös lukuhommiin! Saamme meidän luokkaan myös kummallekin puolelle oman lukupuun, jonka lehdille kirjoitamme vuoden aikana lukemiamme kirjoja ja annamme myös arvosteluja näistä. Lukuintoa siis ilmassa!

Ruokailun jälkeinen viimeinen koulutunti jonka käytimme matematiikan pelin pelaamiseen omasta kirjasta. Kyllä oli vauhtia ilmassa ja pelaamisen into näkyi kauas!

Mukavaa päivää kaikille!

Keskusteluterkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s