Maanantai ja keskusteluviikot starttaavat!

Uusi viikko aloitettu ja viikko aloitettiin sinisten ja vihreiden kanssa koripalloharjotteiden kanssa ja punaiset ja keltaiset touhusivat punaisen matkaoppaan kimpussa sanojen taivuttamista. Ennen välituntia käytiin vielä uusi lukukappale läpi ja kaikki saivatkin kotiin lukuläksyä. Ennen välituntia rauhoituttiin vielä kuuntelemaan Kapteeni Korpin jännittäviä tarinoita ja kyllä meinasi opettajillakin jännittää!!

Välitunnin jälkeen tehtiin matematiikan tehtäviä ja myös opettajat Hannele ja Johanna olivat apuna myös. Ruokailun jälkeen jatkettiin myös matematiikan harjotteiden kanssa. Viimeinen yhteinen koulutunti oli tehdään yhdessä tunti. jossa mietittiin toiminnallisin keinoin omia vahvuuksia ja taitoja. Huh kun niin liikuttiin että lopputuntiin yhteinen rauhoittuminen ja lukuhetki oli paikallaan! Pitkän välitunnin päätteeksi pajatunti oli sinisillä ja vihreillä.

Mukavaa viikon alkua kaikille!!

Nyt keskusteluviikolla emme varmaan ihan joka päivä kerkeä päivittämään blogia  mutta kyselkää omilta pikku asiantuntijoiltanne:D

Keskusteluterkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s