Perjantai ja pikku väsyä ilmassa!

Tänään on aamu aloitettu rauhoittumalla ja käymällä päivän touhut läpi. Tämän jälkeen jakaannuttiin joko käsitöihin tai musiikkiin ja kuvikseen. Salla ja Tiina opastivat auringon puolen porukkaa vohvelipujottelussa ja suurin osa pääsi jo hyvinkin alkuun homman kanssa. Lasten itse tekemät suunnitelmat ovat hienoja ja pujottelukuvioita on vaikka minkälaista. Tuomas puolestaan lauloi lasten kanssa ja jatkoivat piirustustyötä omista käsistään. Välitunnin jälkeen kertasimme matikan jo opittuja asioita joko erilaisilla monisteilla tai tekemällä tekemättömiä tehtäviä. Tästä on aika monella yksi tehtävä kotiin viikonlopuksi!

Ruokana oli uunimakkaraa ja perunamuusia ja kyllä lapsille maistui hyvin! Luokassa ehdittiin vielä lukea uutta luokkakirjaa ja kuulla hyytäviä tarinoita Kapteeni Korpista. Yhdessä pohdittiin myös itsearviointia ja jokainen sai täyttää omaa arviotaan ajatuksen kanssa. Tänään on selvästi ollut väsyä ilmassa ja ollaan keskitytty enemmän rauhoittumaan ja lukuhommiin jotta saadaan jo pienille vähän pehmeämpää laskua viikonlopun viettoon.

Ensi viikolla starttaavat siis keskustelut, joissa lapsi on mukana keskustelussa kuten viime keväänäkin. Katsomme yhdessä kuinka koulussa menee, mietimme tavotteita ja kuulostelemme mitä kuuluu.

Muistakaapas myös vielä varata aikoja jos, ette sitä ole vielä tehneet!

Lapsilla on näiden kolmen keskusteluviikon aikana koulua seuraavasti:

Koulu alkaa lukujärjestyksen mukaan normaalisti klo. 8.00  ja valinnaispajatunnit pidetään: maanantaina sinisillä ja vihreillä, perjantaina keltaisilla ja punaisilla. Muina päivinä (eli ti, ke ja to) lasten koulupäivä alkaa klo 8.00 ja päättyy klo.11.45.  Matematiikan ja äidinkielen jakotunteja ei siis ole seuraavan kolmen viikon aikana tiistaisin ja torstaisin.

Ilolla ja ensi viikkoa odotellen

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s