Perjantai

Tänään aamulla käytiin läpi vain päiväjärjestys, jotta päästiin jakaantumaan aamun touhuihin reippaammin. Meillä on vain ensimmäisellä tunnilla avustaja ja sen vuoksi yritetään aina päästä nopsasti hommiin.

Auringon puoli alkoi Sallan kanssa pohtia, mitä ihmettä on vohvelipujottelu. Tutustuimme erilaisiin vohvelitöihin ja alamme luokassamme valmistaa jokaiselle oman pienen tyynyn, jonka suunnittelu aloitettiin ja osa pääsi jo aloittamaan ompeluhommatkin. Pikkuhiljaa siis alamme taituroida omia tyynyjä ja pehmeyttä omaan tuoliin 😀

Tuomas oli kääpiöplaneetan puolen lapsien kanssa musiikin lumoissa ja he kävivät läpi rytmittelyjuttuja. Tämän jälkeen kuvaamataidossa käytiin läpi piirtämisharjoitusta. Piirrettiin omaa kättä ja haettiin siihen eri tummuusasteita pehmeillä lyijykynillä.

Välitunnin jälkeen aloitettiin yhdessä miettimään matematiikan kertaussivuja ja tästä jatkettiin omien ryhmien kanssa syömään makaroonilaatikkoa ruokalaan 😀 Kyllä oli mieleistä ruokaa useimmille! Luokassa jatkettiin matikan parissa ja jos eka aukeama jäi kesken se tuli viikonlopuksi läksyksi kotiin. Viimeinen yhteinen tunti meni uskonnon parissa ja käytiin läpi perheeseen liittyviä asioita.

Punaiset ja keltaiset jatkoivat vielä välitunnin jälkeen pajatunneilla ja siniset & vihreät pääsivät kotiin tai IP kerhoon.

Oikein hyvää viikonloppua kaikkiin koteihin!

Terveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s