Torstain touhukkuutta

Tänään olemme aamupiirin jälkeen käyneet läpi vielä sieniin liittyvää asiaa opetushallituksen Sieniretki-ohjelman kautta ja lapset kyllä yllättävän hyvin tunnistivat jo useita sieniä; voitatti, kantarelli, haaparousku, herkkutatti  yms. ja myrkyllisiä sieniä olemme myös katsoneet läpi. Lapsia kyllä kiinnosti asia ja voitte kotonakin avata saman ohjelman jos asia kiinnostaa (edu.fi/sieniretki)! Tästä suuntasimme ulos liikkumaan palloharjoitusten parissa.

Välitunnin jälkeen touhuttiin kuviksen parissa ja viimeisteltiin töitä, ensi viikolla aloitamme toivottavasti kaikki uutta aihetta 😀 Tuomas otti myös maalauskoulua niiden kanssa, jotka eivät sinne ole vielä päässeet.

Ruokailun jälkeen klo 11 kotiin pääsivät punaiset ja siniset, muu poppoo jatkoi matematiikan pistetyöskentelyn parissa. Saimme Hannele-open myös vahvistukseksi matikan hommiin. Me kiersimme eri pisteitä, jossa päästiin pelaamaan kymppiparipeliä korteilla, tietokoneella ratkomaan tehtäviä parin kanssa sekä myös monisteita ahkeroitiin. Kaikki lapset eivät ehtineet kaikissa pisteissä käydä mutta ensi viikolla samalla tunnilla jatkamme samantyyppisten harjotteiden kanssa. 

Pitkän välitunnin jälkeen Hannele ja Salla ottivat vielä sanelua sekä tehtiin Huukovihkoa eteenpäin.

läksyt (homework):

YLT moniste tehtävät 1 ja 2  jos ne jäivät kesken (worksheet excercise 1 and 2 if not done) 

Aurinkoisin terveisin 

Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s