Kouluviikko aloitettu BINGOILLEN!

Uusi kouluviikko pajahti käyntiin puolen ryhmän tunneilla; siniset ja vihreät liikkuivat pihalla Tuomaksen kanssa ja muu poppoo Sallan kanssa avasi punaisen matkaoppaan oikeinkirjoitusasiaa. Tämän jälkeen jatkettiin lukukirjan parissa koko ryhmä ja mietittiin tulevaa eläintarina-jaksoa. Lukuläksyä ei tänään tullut. Ehdittiin lukea myös luokan kirjaa ja jännitettiin kuinka kirjan poikarukat pärjäävät joka viikko kaksi tuntia kirjastossa ”sivistävän harrastuksen” parissa kun touhua valvoo kaikkien lasten pelkäämä kirjastonhoitaja Pottu-Mäkinen. Hykerryttävä kirja tosiaan!

Kolmannella tunnilla opiskeltiin matikkaa eteenpäin monessa ryhmässä, apuna olivat myös Hannele ja Johanna-opettajat 😀 Viimeinen koulutunti oli tehdään yhdessä-tunti, jolla otettiin ryhmäytymisharjoituksena tällä kertaa nimibingoa. Tämä olikin hauskaa ja vauhdikasta hommaa kun jokaisen piti kiertää luokassa kyselemässä kavereilta nimiä omaan lappuun!

Huomenna meillä on lukutunti, joten muistutelkaa myös kotona lukukirjan ottamisesta kouluun mukaan kotoa tai lainaamaan tänään kirjastosta! Olemme asiasta tänään jutelleet, josko kaikki huomenna muistaisivat.

Pitkän välitunnin jälkeen oli sinisten ja vihreiden pajatunnin vuoro ja muu poppoo pääsi koulusta 11.45.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Bingofiiliksin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s