Keskiviikko ja uusi kirja aloitettu!

Tänään on aamu aloitettu väriryhmittäin äidinkielen hommilla. Ollaan harjoiteltu runoja sekä mietitty riimipareja. Tämä olikin hauskaa puuhaa! Välitunnin jälkeen mietittiin mitä ollaan yltissä opittu ja tästä tehtiin monistetta, josta saattoi tulla läksyä jos jäi tunnilla kesken. Tunnin loppuun ehdittiin lukea uutta kirjaa ja kylläpä oli taas mainiota tarinaa. Huomenna varmaan luetaan yhdessä lisää!

Viimeinen tunti mentiinkin väriryhmittäin; punaiset ja keltaiset liikkuivat Tuomaksen kanssa pihalla ja Salla sekä Tiina-avustaja puolestaan ottivat sinisten ja vihreiden kanssa pantomiimi-harjoituksia sekä arvausleikkejä eläimistä. Samat hommat oli siis maanantaina toisilla ryhmillä.

Meillä on huomenna ja perjantaina luvassa runoesityksiä luokalle. Lapset saavat siis niin halutessaan esittää haluamansa runon, lukukirjasta tai omasta/kirjaston kirjasta muille luokkalaisille. Tämän saa tehdä joko kaverin kanssa tai yksin. Jokainen meidänluokkalainen on harjoitellut kotona runoa vaikka ei esitäkään sitä luokalle.

Läksyt: Yltin moniste ja Äidinkielen runo

Mukavaa viikonjatkoa toivotellen 

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s