Liikettä ja laulua!

Viikko on jo ehtinyt torstaihin saakka; uskomatonta kuinka nopeasti pöivät ovat tällä viikolla vilistäneet!

AIka monet lapset ovat olleet kipeinä ja luokassa on paljon flunssaista porukkaa. Toivotaan että kaikki pääsevät ensi viikolla terveinä kouluun:D

 Aamu aloitettiin läksyjen tarkistuksella ja joillakin on kotiin sitten unohtuneita tehtäviä tehtäväksi. Tämän jälkeinen tunti liikuttiin isossa salissa koko poppoo ja otettiin pallon käsittely- ja ryhmäytymisleikkejä sekä pesäpallon alkeita myös. Voi mahdoton kuinka oli liikettä ja iloa ilmassa liikunnantunnilla!

Välitunnin jälkeen laulettiin viime viikolla opeteltua Ystäväni-laulua sekä myös käytiin läpi huomenna pikku kirkossa laulettavaa laulua.Laulaminen porukassa sujui pienen harjoittelun jälkeen todella hienosti ja oli kaunista kuultavaa meidän kakkosluokkalaisten laulaminen. Ruokailun jälkeen siniset ja vihreät päättivät koulupäivän ja muun poppoon kanssa jatkettiin matematiikan asioilla eteenpäin.Tällä viikolla olemme päässeet miettimään mitä sanalliset tehtävät ovatkaan ja niiden kimuroita ratkaistu yhdessä.

Välitunnin jälkeen Salla ja Hannele vielä ohjastivat lapsia äidinkielessä ja jaettiin uudet Huuko-kirjoitusvihkot. Tästä on läksynä päällystää kirja ensi viikkoon mennessä kotona.

Jännää koko uusi homma!!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s