Keskellä viikkoa taiteiltiin sanoilla

Tänään aamusta olemme opiskelleet äidinkielessä kahdessa poppoossa; Tuomas kävi läpi lasten kanssa uutta lukukirjan kappaletta ja Salla otti sanataidetta, jossa käytiin läpi kiukun ja turhautumisen tunteita Kissa killin kiukkupussi-nimisen kirjan kautta. Jokainen sai kotiin tehtäväksi oman kiukkupussin tarinavihkoon. Tärkeiden asioiden parissa ollaan siis oltu!

Kolmannella tunnilla ahkeroitiin keltaisen matkaoppaan parissa ja luettiin luokan kirjaa eteenpäin. Viimeinen yhteinen koulutunti meni väriryhmittäin; toiset liikkuivat Tuomaksen kanssa salissa ja toinen poppoo puolestaan tutustui vokaaleihin punaisen matkaoppaan parissa.

Läksyjä voi tänään siis olla monenlaista kotiin 😀

Tänään välitunnilla muistuteltiin lapsia riittävästä ulkovaatetuksesta; osa kun oli t-paita päällä. Nyt siis kaikille takit ja lakit kouluun jotta tarkenee ulkona ja myös sisällä 😀 Tällä kelillä myös pelkkä t-paita takin alla saattaa olla kylmä, varsinkaan jos ei ole pelaamassa tai liikkumassa oikein kovasti. 

Perjantaihin mennessä laitamme tulemaan uudet ensi viikosta alkaen voimassa olevat lukujärjestykset. Olkaahan tarkkoja niiden kanssa, sillä aikataulut saattavat vähän muuttua!

 

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s