Lukemisen riemua;D

Tänään olemme aamun tunnit menneet väriryhmissä ja taiteilleet joko käsitöissä tai kuviksessa.

Käsitöissä Tuomas ja Aila auttoivat lapsia askartelemaan marja-aiheisia ikkunakoristeita luokan isoija ikkunoita koristamaan. Samalla tietenkin myös opiskeltiin marjoja ja palautettiin mieliin miltä näyttävät esimerkiksi mustikka ja puolukka. Sallan kanssa kuviksessa tehtiin makeita jäätelötöitä loppuun sekä aloitettiin myös voimapaperille taiteilemaan kukkia vahavärein sekä peitevärein.

Kolmas tunti touhuttiin äidinkielen keltaisen matkaoppaan lumoissa ja käytiin välillä syömässä. Olemme myös lukeneet luokkakirjaa ja se tuntuu olevan lapsille nyt niin mieleinen, että kovasti älähdystä kuuluu kun lopetetaan lukeminen ja juttu jää kesken. Tänään lapset rauhoittuivat niin esimerkillisen nopeasti että saatiinpa toisenkin kerran lukea porukassa ja tämä kakkosluokka ihan hyrisi tyytyväisyydestä:D Kirjan nimi on ”maailman tuhmimmasta pojasta”..lapset voivat varmasti kertoa kotona millaisia kommelluksia kirjassa on jo tapahtunut!

Punaiset ja keltaiset päättivät koulupäivän klo. 11 ja muu porukka jatkoi samantien matematiikassa sanallisten tehtävien äimistelyllä.Tämä on uusi asia jota harjoitellaan nyt monella tunnilla monella eri tavalla. Meillä oli myös Hannele-opettaja apuna joten ollaan pikku porukoissa tehty hommia puolen ryhmän kanssa viimeiset tunnit. Välitunnin jälkeen Salla ja Hannele vielä ohjastivat lapsia äidinkielessä ja jaettiin uudet Huuko-kirjoitusvihkot. Tästä on läksynä päällystää kirja ensi viikkoon mennessä kotona.Jännää koko uusi homma!!

Muistakaa huomiseen mennessä palauttaa vihreä pajatunti-lappu, aika hyvin niitä on jo tänään tuotu!

Ilolla

Salla, Tuomas ja Hannele

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s