Uusi viikko ja uudet kujeet;D

Uusi kouluviikko on polkaistu taas käyntiin ja saimme aloittaa sen väriryhmittäin; siniset ja vihreät liikkuivat Tuomaksen kanssa ja punaiset sekä keltaiset tutustelivat kielen kiemuroihin vokaalien muodossa eka tunnilla. Tämän jälkeen jatkettiin äidinkielen asioilla ja uudella lukukappaleella aamua eteenpäin. Läksyä on tänään kaikilla äidinkielestä kotiin tehtäväksi:D

Välitunnin happihypyn jälkeen jatkettiin matematiikassa sataruudukon parissa ja jatkettiin tätä myös ruokailun jälkeen tehtävien merkeissä.Viimeinen tunti olikin mukavaa ja vapaampaa, sillä otimme erilaisia leikkejä luokassa. Näiden tarkoitus on kehittää ryhmähenkeä ja saada vapaampaa tekemistä muun koulutyön ohelle.

Tällä viikolla jaetaan taas onnenhelmiä ja tämän viikon erityishuomio kiinnittyy ruokailuun. Siellä mietitään rauhassa olemista ja kuinka jutellaan niin että on rauha kaikilla syödä.

HOX!!

Tänään kaikilla kakkosluokkalaisilla on repussaan vihreän värinen pajatuntilappu. Tähän on tarkoitus merkata rastilla kolme toivomusta pajatunneiksi lapsellenne täksi lukuvuodeksi. Kaikki kolme toivetta toteutuvat mutta me opettajat katsomme tarkemmin järjestyksen jotta ryhmäkoot pysyvät tarpeeksi pieninä. Palautus viimeistään tämän viikon keskiviikkona 27.8.2014. Palauttakaa vain lapun alaosa ja yläosa jää teille kotiin.

Tiedoksi, että käsityöpajassa tehdään käsinukke ja liikuntapajoja järjestetään kaksi jotka aloittavat yhdessä ja jakautuvat kahteen eri porukkaan liikkumaan. Pajat järjestetään yhteistyössä yläkerran Megaplaneetta solun kanssa ja ne menevät väriryhmittäin.

Pajaterkuin

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s