Ja taas koitti perjantai

Kylläpä on viikko vilahtanut nopeasti!

Olemme päässeet jo kivasti tekemisen makuun ja uutta kertailun jälkeen oppimaan! Luokassa alkaa olla jo aika hienolla mallilla ryhmät ja annamme tänä vuonna yhä enemmän pikku tehtäviä ja vapautta sekä vastuuta pienryhmille:D Onnenhelmiä olemme jakaneet tällä viikolla ja keskittyneet erityisesti siihen, kuinka hommat sujuvat kun tullaan luokkaan. Kyllä on skarpattu tässä asiassa hyvin ja alkaa meidän luokassa asua Rouva nimeltä Rauha:D

Tänään olemme aamun ekat tunnit olleet väriryhmittäin;kuviksessa Sallan kanssa taiteilemassa kukkaketoja loppuun sekä suunnittelemassa omia kesän makeimpia jäätelöitä ja käsitöissä Tuomaksen kanssa tekemässä ”plärää” sekä taitteluhommia myös valotettiin.

Välitunnin jälkeen opiskeltiin matikassa uutta asiaa: satataulua ja siihen liittyviä tehtäviä tehtiin ruokailusta palatessa. Joillakin lapsilla saattaa olla kotiin eka aukeamalta tehtävää. Jos meni ruokailussa pidempään niin kaksi tehtävää tuli kotiin sitten.Uskonnon tunnilla mietittiin ja paneuduttiin vielä siihen, miten meidän luokassa on kaikilla hyvä olla. Omissa ryhmissä mietittiin omat säännöt ryhmälle joita jatketaan sitten vielä myöhemmin.

Ensi viikolla, heti maanantaina lapset saavat kotiin jaettavaksi pajatunti-laput jotka palautetaan jo saman viikon aikana takaisin.

Oikein rentouttavaa viikonloppua toivotellen

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s