Torstai 14.8 ja maanmatoset

Tänään olemme ennen aamun eka välituntia opiskelleet yltissä liikenteeseen liittyviä asioita ja palautelleet mieliin tärkeimpiä liikennemerkkejä sekä turvallisesti liikkumista. Suojatien merkki tuntui olevan jo hienosti tiedossa ja kevyen liikenteenväylän merkkiä mietittiin yhdessä. Teimme tehtäviä näihin liittyen ja sitten suuntasimme pihalle liikkumaan.

Tuomas kävi lasten kanssa vielä hyvin läpi pyöräpaikat ja kuinka pyörät laitetaan meidän katokseen. Nyt on varmasti selvää ja helpottaa aamuista oman ”parkkipaikan” etsintää 😀 Sallan kanssa leikittiin pihalla liikuntaleikkejä ja olimme monenmoisia liikkuvia matoja. Tämä oli hikistä puuhaa, joten ehdimme myös ottaa rentoutumisharjoituksen loppuun, matoina tietysti.

Kolmannella tunnilla lauloimme lukukirjan uutta laulua ja tarkistettiin myös äidinkielen lukuläksyjä sekä kirjoitustehtävää tähän liittyen vihkoon. Aika mallikkaasti oli läksyt tehtynä; ihan muutamalla oli unohtunut tehdä läksy. Ruokailun jälkeen koulun päättivät siniset ja vihreät, ja muu poppoo jatkoi matematiikan parissa pitkään välituntiin saakka. Viimeinen tunti menikin äidinkielen parissa ja kaikki saivat omat tarinavihkot sekä teimme sanasokkelo-tehtävää.

Mukava päivä takana!

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s