Ensimmäinen kouluviikko aloitettu!

Tänään aloitimme aamun väreittäin; siniset ja vihreät liikkuivat pihalla Tuomaksen kanssa, punaiset ja keltaiset puolestaan Sallan kanssa ihmettelivät uutta matkaopas- kirjoitusvihkoa. Tästä jatkoimme koko ryhmän kanssa tavallisella aamun aloituksella eli kävimme läpi kalenterin ja päiväjärjestyksen.

Olemme tänään käyneet lukukirjasta uutta kappaletta läpi ja siitä on kaikille lukuläksy merkattuna lukukirjan lukukorttiin; muistakaapa merkata vanhemmat, että olette kuulleet koululaisen luentaa kotona 😀 Myös matematiikasta jaoimme uudet kymppi-kirjat, joita aloiteltiin kertaamalla viime vuoden opittuja asioita; kymppipareja sekä vähennys- ja yhteenlaskua.Tästä on kaikille mökki kotiin läksyksi.

Huomenna kaikilla on siis kouluun tuttuun tapaan 8.00 ja koulupäivä päättyy väriryhmän mukaan; punaisilla ja keltaisilla 11.00 sekä sinisillä ja vihreillä 13.15. Meillä on näillä jakotunneilla (ti ja to viimeiset tunnit) Sallan työparina Hannele Maansaari, joka on koulumme resurssiopettaja. Tämä tunti on aina käsialatunti, jossa harjoitellaan vanhaa kunnon ”kaunoa” ja muita kirjoitusasioita myös. Lapset saavat tällä viikolla käsialavihkon, Huuko-vihkon kotiin.

Kirjoja tulee nyt uusia aika paljon ja ne olisi hyvä päällystää. Kaikkia ei tarvitse kuitenkaan ahertaa kerralla ja vielä ensi viikonloppunakin ehtii tätä hommaa tekemään. Tärkeää on, että kirjat säilyvät koko vuoden siisteinä ja lukukirjan osalta mahdollisimman siisteinä myös seuraavaa käyttäjää varten.

 

Mukavaa viikon alkua toivotellen,

Salla ja Tuomas

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s