Eka kouluviikko

Tänään koulu alkoi tuttuun tapaan; järjestäjät päästivät luokkakaverit eteiseen ja luokassa rauhotuttiin rauhallisen musiikin parissa. Järjestäjät kävivät hienosti päiväjärjestyksen läpi ja mietimme myös tämän päivän ohjelmaa.

Aamu aloitettiin puolen ryhmän kanssa, toisella puolella Tuomaksen kanssa äidinkielen lukuharjoituksilla sekä toisella puolella tutustuttiin Sallan kanssa uuteen lukukirjaan ja myös ensimmäiseen kappaleeseen. Olemme jakaneet kaikille lukukirjat ja ne saa halutessaan päällystää kotona, jos ei ole jo kontaktia pinnassa. Nämä kirjat ovat olleet jo käytössä muilla oppilailla, joten kulumista ja käytön jälkeä on. Joitakin olemme joutuneet korjailemaan ja teippailemaan ja toivotaan, että kaikilla on nyt lukukirja, josta voi oikeasti lukea 😀 Ilmoittakaa, jos kirjassa on pahoja vikoja, niin yritämme löytää paremman tilalle.

Olemme jakaneet tänään lapsille uudet puuhavihkot ja kaksi lappua kotiin; ensi viikon lukujärjestys väriryhmittäin sekä pikkumetsän väen terveiset äidinkielen asioista kakkosluokalla. Puuhavihkon voi halutessa koristella ja päällystää, mutta se pitäisi tuoda takaisin kouluun maanantaina, jonka jälkeen se pidetään koulussa lokerossa. Ensi viikko menee siis niin, että koulu alkaa kaikilla joka päivä klo. 8.00 ja väriryhmästä riippuen koulusta päästään eri aikoihin. Maanantaina on kaikilla koulua klo 8.00 – 11.45. Sinisillä ja vihreillä pitäisi olla ulkoliikuntakampetta mukana. Jos lukujärjestys hukkuu tänään matkalla ja sitä ei kotona löydy voi sen saada vielä maanantaina, kunhan muistaa kysyä.

 

Muistattehan, että nyt kun suurin osa luokamme oppilaista ei ole iltapäiväkerhossa pitää muistaa, että koululle ei voi jäädä ”hengailemaan” koulun jälkeen, ellei sitten ilmoittaudu ensin nuokkarille. Koulusta lähdetään mieluiten siis suoraan kotiin ja kotiväen kanssa sovitaan mitä sitten tehdään. Kirjastossa voi tietenkin käydä, jos vanhempien kanssa on niin sovittu. Vanhempien tiedotuksen jälkeen, lapsi ei ole enään koulun vastuulla koulualueellakaan liikkuessaan.

 

Koulumme päivärytmi menee seuraavasti:

1. tunti klo 8.00 – 8.45

2. tunti klo 8.45 – 9.30

1. välitunti 9.30 – 10.00

3. tunti klo 10.00 – 11.00 (tämän tunnin aikana on ruokailu)

4. tunti klo 11.00 – 11.45

2. välitunti 11.45 – 12.30

5. tunti klo 12.30 – 13.15

 

Terveisin, Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s