Keskiviikon kupittelut

Aamu aloitettiin tänään reippaammasti kuin tavallisesti ja suunnattiin jo klo.8.10 isoon saliin järjestäytymään koko koulun yhteiseen kuppikoputteluun.Tiivistä tunnelmaa ja jännitystä oli ilmassa:D Salissa tämä yhteinen tilaisuus meni todella hienosti; iloa sekä keskittyneitä ilmeitä näkyi joka puolella. Lauloimme yhdessä myös muutaman laulun ja suuntasimme tämän jälkeen omiin luokkiin.

Olemme lukeneet luokkakirjoja, tehneet niihin liittyviä tehtäviä sekä palauttaneet kirjoja jo kirjastoon myös. Huomenna kirjasto ei ole auki joten ne oppilaat, jotka halusivat lukea kirjansa loppuun kotona, palauttavat kirjan itse kesäloman aikana kirjastoon. Ruokailun jälkeen palautimme aapiset ja suuntasimme ulos siivoamaan lähiympäristöä tehokkaiden apulaisten kanssa. Kyllä oli nopeaa siivousta!

Päätimme tänään ottaa perjantaina rennosti ja pitää luokassa yhteinen herkkuhetki. Jokainen saa ottaa mukaan jotain itse haluamaansa herkkua ja halutessaan juomista pienen pullon. Karkkia saa tuoda max. 2e edestä ja jos ottaa juomaa mukaan niin 0.33l pullo riittänee. Katsomme samalla jotain lastenohjelmaa, jos lapsenne ei saa tätä katsoa, ilmoittakaa opettajille niin järjestämme lapsellenne jotain muuta touhuttavaa.

Perjantaina jaamme myös kotiin vielä tavaroita lokerosta joten reppu on hyvä olla vielä mukana!!

Oikein rentouttavaa Helatorstaita kaikkiin perheisiin!

Ilolla Tuomas ja Salla

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s