Keskellä viikkoa

Kylläpä tämä viikko on mennyt nopeasti!! Tänään mennä porskutetaan jo keskiviikossa ja luokassa olemme siivoilleet ja vaihtaneet myös järjestystä. Omat lokerot olemme siivoilleet ja tehneet tekemättömiä käsitöitä sekä kuviksen hommia. Ennen välituntia rauhoituttiin muumien katselun ääreen ja lapset saivat siivoilun päätteeksi vain olla 😀

Happihypyn jälkeen merkkasimme lukuläksyä ja ruokailun jälkeen teimme Ansavihkoa eteenpäin. Kävimme yhteislauluharjoituksissa torstain iltajuhlaa varten aulassa. Kylläpä meidän porukkaa jännitti jo nyt; paperit käsissä pienesti laulettiin isossa tilassa. Kun muutaman kerran otettiin uusiksi niin rupesi jännitys hälvenemään ja hienoa laulua kuulumaan! Osa lapsista on halunnut laulun sanat kotiin, joten saatatte kotonakin kuulla jo tämän laulun ihanaa sanomaa 😀 Luokassa tunti lopetettiin lukemishetkellä ja jaettiin onnenhelmiä ennen kotiinlähtöä. Taitaapi olla tähtitunnin paikkaa osalle ryhmistä perjantaina luvassa!

Tänään läksyjä: (näissä opet on jo vähän sekoilleet tällä viikolla… lapset tietävät kyllä)

Kaikille lukuläksy aapisesta (mopo-ryhmälle myös sama lukuläksy tänään)

Ansavihkosta s. 42 jos jäi tunnilla kesken. Hoksatkaa kotona muistuttaa myös mopo-kirjoitustehtävästä sivun lopussa. (tulee kirjoitusvihkoon ja sanoja on kirjoitettu 5 tai 6).

Terveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s