Perjantai ja puheen sorinaa..

Tämä kouluviikko on ollut paria aikaisempaa viikkoa pidempi ja olemmekin kuulleet ihmetteleviä kysymyksiä siitä, miksi viikko on tuntunut niin pitkältä. Alkaa jo kevätväsymystä olla ilmassa ja olemme keskustelleet siitä, kuinka paljon koulua on enää jäljellä tälle lukuvuodelle. Ensi vuonna emme olekaan enää ekaluokkalaisia vaan kakkosluokkalaisia. Ajatella!

Nopeasti on tämä lukuvuosi mennyt ja paljon uusia ja tärkeitä asioita olemme yhdessä oppineet, jokainen omassa tahdissaan. Jatkamme ensi vuonna saman luokan kanssa ja todennäköisesti myös samassa tilassa. Opettajat ja luokkatila pysyvät siis samoina myös kakkosluokalla, joten yhdessä tekeminen jatkuu tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Tänään olemme aamutouhujen jälkeen väriryhmittäin opiskelleet äidinkielen parissa ja tarkistaneet viikon varrella tulleita läksyjä. Joillakin on läksyjä tekemättä joten läksyjä on joillakin viikonlopulle. Toinen tunti meni toiminnallisen matematiikan parissa ja kerrattiin tekemällä jo opittuja asioita sekä vahvistettiin kymmenen ylityksiä sekä kymppipareja. Välitunnin jälkeen aloimme harjoitella kirjoittamista kuvan avulla. Kotona voitte myös vähän harjoituttaa pienillä asioilla kirjoittamista; kirjoitelkaa toisillenne lappuja tai vaikka kirjeitä sillä ainoastaan itse kirjoittamalla ja lukemalla näitä asioita oppii. Harjoitus tekee mestarin:D

Viimeinen koulutunti oli uskontoa ja pohdimme selän takana-aihetta. Mitä se tarkoittaa? Miltä tuntuu jos toinen puhuu sinusta pahaa tai kertoo sinun asioitasi muille? Tästä saimme hyviä keskusteluja aikaan. Välitunnin jälkeen paja odotti vielä sinisiä ja vihreitä, muu porukka suuntasi jo kotiin tai iltsikkaan.

 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille;

saattaa olla että ekaluokkalaisilla on jännitystä ilmassa omien salaisuuksiensa kanssa:D

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikkiin koteihin!

 

Terveisin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s