Perjantai

Hei kotiväki!

Tänään olemme aamulla laskeneet liikuntaseikkailun rasteja; aikamoisia määriä meidänluokkalaiset liikkuvat päivässä, mikä on hienoa huomata!Olisi hienoa, jos tekin kotona kyselisitte kuinka paljon rasteja on päivän aikana tullut ja kannustatte tällä tavalla liikkumaan. Suositushan olisi kaksi tuntia liikuntaa, joka päivä, eli kun kymmenestä minuutista saa yhden rastin, kahdesta tunnista saisi 12 rastia. Ensimmäisinä päivinä oli huomattavasti enemmän liikkumista havaittavissa meidän luokkalaisilla kun nyt 3. ja 4. päivänä. Pääsimme tänään katsomaan minne olemme luokan kanssa ansaituilla rasteilla päässeet Suomesta matkaamaan ja olemme nyt päässeet Narvikista Reykjavikiin ja matkalla kohti Dublinia.

Tarkistimme myös pöytäryhmittäin läksyjä ja aika monella oli myös tekemättömiä läksyjä, joten saattaa joillakin olla viikonlopuksi hommaa tiedossa.

Välitunnin ja ruokailun jälkeen suuntasimme pikku saliin, jossa meillä oli seurakunnan päivän avaus. Siellä käsiteltiin pääsiäisen tapahtumia pöytäteatterin avulla ja lauloimme myös ”Lensi maahan enkeli”-laulun. Luokassa opiskelimme vielä vähän pääsiäisen tapahtumista ja piirsimme ja kirjoitimme niistä uskonnon vihkoon. Tästä tuli viimeistelyläksyä ensi viikon torstaiksi, jolloin kerätään uskonnon vihkot ja tarkistetaan vähän edellisiä läksyjä.

Päivän päätti vielä sinisten ja vihreiden pajatunnit.

mukavaa viikonloppua, Salla ja Tuomas -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s