Perjantai ja uuden seikkailun aloitus

Heip kotiväki!

Tämä päivä on sujahtanut nopeasti! Aamu mentiin tutulla kaavalla ja kalenteri sekä päiväjärjestys käytiin läpi. Tämän jälkeen opiskeltiin väriryhmittäin toiminnallista matematiikkaa ja äidinkielessä harjoiteltiin haastattelemista sekä näyteltiin myös erilaisia tilanteita parin kanssa.

Välitunnin jälkeen kävimme syömässä perunamuusia ja lihapullia sekä seurattiin samalla peliä, jossa opettajat sekä ysiluokkalaiset pelasivat toisiaan vastaan. Taisi olla niin, että taitavat ysiluokkalaiset voittivat pelin pienellä erolla 😀 Luokassa luimme ja jatkoimme tämän jälkeen uskonnon tunnilla, jossa käsittelimme pääsiäistä.

Tänään ei läksyjä tullut, mutta todella monella oli läksyjä Ansavihkosta sekä kymppikirjasta jäänyt tekemättä, joten nämä ovat sitten viikonlopuksi läksynä.

Ensi viikosta lähtien seuraavat kolme viikkoa meidän luokka osallistuu liikuntaseikkailuun, jossa kirjataan päivän liikkumisia ylös ja näistä kerrytetään rasteja joilla luokassa matkustamme Euroopan kartalla eri paikkoihin. Maanantaina jaamme jokaiselle omat liikuntakortit, johon merkataan aina kun on päivän aikana liikkunut 10 minuuttia ja tällä ansaitsee yhden rastin. Kotona olisi myös hyvä ynnätä yhteen päivän rastit, jotta koulussa laskemme koko luokan rastit yhteen nopeammin 😀

HUOM! Liikuntaa on ensi viikolla taas puolenryhmän voimin. Maanantaina on liikuntaa keltaisilla ja punaisilla, sinisillä ja vihreillä keskiviikkona. Sisäliikuntavaatteet siis mukaan. 

Liikunnallista viikonloppua

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s