Tiistain touhukkuutta

Tänään koulupäivä aloitettiin aamupiirin jälkeen liikunnan parissa; harjoittelimme pikkusalissa Flash mob-tapahtumaa varten ja  luokassa tekivät tehtäviä Ailan kanssa ne, jotka eivät osallistu tapahtuman harjoituksiin tai kuvaukseen. Iso sali on edelleen varattuna Ritaliigan otteluille, joten me emme päässeet sinne nyt liikkumaan. Harjoittelutuokion jälkeen suuntasimme pihalle leikkimään ja liikkumaan. Polttopallon peluu olikin meidän luokkalaisille uudempaa juttua; pohdittiin yhdessä paljon kuinka kannattaa peliä pelata ja miten pelissä toimia, jotta saadaan ”poltetuksi” pelaajia tehokkaammin. Hippaleikki olikin tutumpaa ja vauhtia riitti lapsilla kovasti!

Välitunnin jälkeen opiskeltiin äidinkielessä kirjoitusharjoituksia. Kovasti on meidän porukka kehittynyt kirjoittamisessa ja nopeutta on tullut roimasti lisää. Nyt olemme alkaneet kiinnittää enemmän huomiota kirjainten oikeaan kokoon ja huolellisuuteen. Katsokaa kotona myös Ansavihkon harjoituksia läpi ja antakaa palautetta kun menee hyvin. Pieni tarra sivun alareunassa tekee lapsen motivaatiolle ihmeitä!! Myös tavutukseen kiinnitämme tehostetusti huomiota. Kotonakin voisi aina välillä pyytää lasta taputtamaan sanan ja korjata mikäli tarvetta on. Treeniä tarvitaan. Lukeminen sujuu hienosti kaikilla, mutta sujuvuustreeniä tarvitaan vielä, että saamme lukemisen työkäyttöön ensi syksyyn mennessä 😉

Luokan kirjaa kuunneltiin porukalla ja siniset ja vihreät päättivät koulupäivän ihanaan rauhaan 😀

Punaiset ja keltaiset jatkoivat äidinkielessä lukemisharjoituksilla sekä Ansavihkoa teimme myös eteenpäin. Välitunnin jälkeen pidimme kuvaamataidon tunnin, jossa aloitimme valmistamaan värikkäitä linnunpönttö-töitä luokkaan.

Tänään läksyjä ei tullut sinisille ja vihreille.

Punaisille ja keltaisille mahdollisesti Ansavihkosta jos jäi tunnilla kesken.

 

Tämän viikon torstain 3.4. lukutunnille olisi kaikilla syytä olla kirja mukana! Emme mene käymään kirjastossa tuolloin vaan alamme heti lukemaan. Huolehtikaa siis, että lapsellanne on joko oma tai kirjaston kirja jo valmiiksi lainattuna tuohon mennessä. 

Toisena asiana muistakaapa palauttaa lauantaityöpäivänä saatu vaalenpunainen, NÄITÄ TAITOJA TARVITSEN ISONA –lappu tämän viikon aikana.

 

Liikkuvin ja lukevin terveisin,

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s