Torstai on toivoa täynnä..

Tänään olemme polskutelleet taas aamusta ja osa lapsista pääsi niin halutessaan uimaan pidempää matkaa isoon altaaseen. Kyllä oli reippaita koululaisia meillä; osa ui jo 50m ja toiset päättivät huomenna yrittää 25metriä. Hienoja suorituksia kaikenkaikkiaan!

Koululla jatkoimme heti välitunnille liikkumaan ja sieltä pääsimme syömään lohikiusausta. Luokassa teimme mahtavassa työrauhassa ja rentouttavan musiikin siivittämänä matematiikkaa eteenpäin. Tästä tuli kaikille kotiläksyksi mökki.

Kaikkien koulupäivä lopetettiin Tuomaksen elävään kerrontaan luokan Jali ja suklaatehdas-kirjasta. Lapset kuuntelivat hienosti ja ottivat ilon irti siitä että sai vain olla 😀 Huomenna meillä on äänestyksen tuloksena viimeisellä tunnilla palkintotunti koko ryhmälle. Meidän porukka on oppinut ja omaksunut jo varsin hienosti rauhoittumisen ryhmissä ja työrauhan antamisen, minkä ansiosta katsomme huomenna jotain pientä ohjelmaa porukalla. Herkkuja emme kuitenkaan tuo, sillä huomenna on koululla herkkuruokaa; taisi olla lasagnettea, nakkeja ja lihapullia.

Oikein mukavaa torstaita kaikille!

 

Homework: Math

 

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s