Perjantai ja viikonlopun odotusta ilmassa..

Hei kotiväki!

Tänään olemme aamulla käyneet järjestäjien johdolla hienosti kalenterin läpi; he osaavat jo oman roolinsa eivätkä jännitä mikrofooniin puhumista tai kysymysten esittämistä muille luokkalaisille. Muut lapset ovat jo hienosti malttaneet olla kuuntelijoina ja viittaavat kavereilleen innokkaasti. Tämä edistys on ollut hienoa nähdä!

Aamun yhteisellä matematiikan tunnilla jaoimme lapsille uudet matematiikan kirjat ja selailimme mitä asioita alamme kevään aikana opetella. Uudet kirjat on annettu kotiin viikonlopuksi päällystettäviksi, joten kotijoukoille on tiedossa pikku touhua;D Tästä jatkoimme solun yhteiselle soittorasialle, jossa saimme kuunnella naapurin ykkösluokan hienoa lumiukko-lauluesitystä ja opetella myös itse sitä. Samassa arvuuteltiin kuinka paljon solumme vitriinissä on lahjoitettuja leluja. Lapset ovat saaneet viikon aikana täyttää jokainen lapun, jossa on oma arvio. Oikea määrä oli 113 tavaraa ja kukaan ei arvannut ihan oikein mutta lähimmäksi arvanneet neljä lasta palkittiin; näistä meidän luokalta oli kaksi lasta.Veera ja Selina saivat tarrapalkinnot sekä luvan mennä ryhmän ensimmäisenä syömään tänään.Jänniä asioita siis!

Ruokailusta tultuamme teimme hieman kirjoitusharjoitusta ja tekemättömiä vanhan matematiikan kirjan tehtäviä. Uskonnon tunti oli yhteisen koulupäivän viimeinen, jossa käsittelimme viime viikon palestiina-aihetta sekä opimme uutta synagogista. Jos lapsilla jäi kesken mietintä omasta pyhäpäivän viettotavasta, tämä tuli läksyksi omaan uskonnonvihkoon ensi viikon perjantain uskonnontuntiin mennessä.

Aiemmasta tiedosta poiketen, uintiviikollamme kouluaika on kaikille lapsilla päivittäin 7.20-11.15, eli siis 15 minuuttia pidempi kuin aiemmin ilmoitettu aika. 

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s