Tiistai ja luokkamme muurahaispöksyt ;D

EIlinen oli niin kiirettä ja keskusteluita oli sen verran, että emme ehtineet blogia päivittää. Keskustelut ovat menneet tähän mennessä todella hyvin, mukava nähdä vanhempia ja oppilaatkin ovat osallistuneet hienosti keskuteluihin! Vielä on pari aikaa varaamatta, joten muistakaa tämä jos aika on vielä varaamatta 😀

Tänään aloitimme aamun väriryhmittäin punaiset ja keltaiset yltissä ja siniset ja vihreät matematiikalla. Nämä vaihdettiin sitten toisinpäin, joten kaikilla lapsilla on ollut molempia aineita aamusta. Välitunnilla Tuomaksen kanssa keskusteltiin ja tämän jälkeisellä tunnilla kävimme syömässä ja juttelimme ruokailuläyttäytymisestä. Me tarkkailemme jokainen itseämme ja omaa käyttäytymistämme ruokalassa; olemme jutelleet siitä, että kiinnitämme huomiota nyt moniin eri asioihin jotka merkkaamme ylös itsearviointilomakkeeseen, johon saa värittää jäätelönkuvan kun kyseinen asia onnistuu. Juttelimme samassa yhteydessä myös luokkaan tulemisesta ja sen rauhoittamisesta, sekä välitunnille siirtymisestä rauhassa. Siellä on joillakin lapsilla vielä liikaa vauhtia ja haastetta selvitä reippaasti välitunnille. 

Äidinkielen parissa jatkoimme viimeisen tunnin; oman ryhmän johtajat tarkistivat läksyt ja tehtiin Ossi-vihkosta tehtäviä sekä luettiin luokassa olevaa kirjaakin. Tänään on ollut luokassa levottomampaa joten rauhoittuminen ja rentoutuminen tuli pienille vipeltäjille tarpeen 😀

Liikunnasta sen verran, että olemme menneet vielä viimevuoden systeemillä näillä pakkasilla, eli sisäliikuntaa on ma, ti tai ke kahden viikon sykleissä. Meillä on tällä viikolla pikkusali käytössä, joten olemme musiikkiliikkuneet väriryhmittäin . Punaiset ja keltaiset maanantaina eka tunneilla ja keskiviikkona siniset ja vihreät samassa paikkaa. Eli 2 viikkoa puoli ryhmää, väriryhmittäin ma ja toiset ke ja seuraavat kaksi kaikilla tiistaisin koko luokalla. Katsotaan ensi viikon ennustetta lähemmin, että joko päästään ulos vai jatkuuko vielä liikkuminen sisällä. Pakkasraja on -17 astetta.

Tänään tuli läksyjä matematiikasta ja jos jäi hommat kesken tuli tehtäviä myös Ossi-vihkosta.

Mukavaa viikkoa kaikille

 

Shortly in English:

Homework today from Math and Finnish. Please notice that we have sport inside until the weather permits to start sport lessons outside. When we have sport inside it will be between Monday and Wednesday. Outside lessons are always on Tuesdays. We’ll let you know if the temperature seems to be better next week. The limit is -17 Celsius.

Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s