Työntouhua ja uusia tuulia

Heip;

Tänään aamulla käärimme hihat ja pääsimme kunnolla koulutyöhön;D Väriryhmittäin opiskelimme matematiikkaa ja äidinkieltä välituntiin saakka.Hienosti meidän porukka osaa jo suunnistaa oman väriryhmänsä kanssa oikeaan paikkaan ja toimia vaihtuvassa ryhmässä aika sulavasti.Hienoa meidän ykköset!

Puhuimme tänään siitä, että otamme ensi viikosta alkaen uudenlaisen tavoitteen; emme enää laita läksyjä yksityiskohtaisesti blogiin vaan ainekohtaisesti ja lapset alkavat itse ottaa enemmän vastuuta omien läksyjen huolehtimisen suhteen. Puhuimme jo tästä lapsille ja tuntuivat olevan innoissaan. Toinen lapsille uusi asia alkaa myös ensi viikolla; nimittäin järjestäjät saavat käydä aamuisin kalenterin läpi mikrofoonin kanssa;D Jokaiselle järjestäjälle on tässä oma pieni vastuutehtävä. Olemme syksyn antaneet lapsille aikaa totutella uuteen toimintakulttuuriin ja harjoitelleet koulunkäyntiin liittyviä perustaitoja. Nyt keväällä alamme antaa lapsille enemmän vastuuta ja uusia juttuja ja uskomme että aika alkaa olla kypsä tällaiseen sillä lapset ovat näistä uusista mietityistä asioista hyvin innoissaan. 

Kaveritunti päätti ruokailun jälkeen kaikkien päivän ja tänään läksyjä tuli koko porukalle:

äidinkielestä pikkumetsän aapisesta lukuläksy sekä Ossi-vihkosta s.36

matematiikasta mökki28.

Olette jo hienosti varailleet aikoja tammikuun keskusteluviikoille!Joitakin päällekkäisyyksiä pääsi meidän Doodle-ohjelmamme asetuksien väärinymmärrysten kautta syntymään ja olemme laittaneet viestiä niille, joiden ajat menivät päällekkäin.Katsoimme opettajille tulleista sähköposti-ilmoituksista ensimmäisenä ajanvaranneen ja muille viestit varata uusi aika. Nyt virheet on korjattu ja toivottavasti homma sujuu:D

Touhuterkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s