Pakkasviikko aloitettu

Heip!

Ekat koulutunnit aloitettiin väriryhmittäin yltillä sekä käsitöillä. Punaiset ja keltaiset pääsivät käsitöissä viimeistelemään ikkunakoristeita sekä aloittamaan kuusenkoristetta, joka valmistetaan huovasta. Siniset ja vihreät puolestaan miettivät yltissä niinkin kummallisia asioita kuin tunteita. 

Välitunnin jälkeen harjoittelimme kirjoitusvihkoon p-kirjainta sekä jos ehti niin sai tehdä Ossi-vihkosta mopo ja hiirisivuja eteenpäin.Siniset ja vihreät päättivätkin jo 11.00 koulupäivän.

Punaisten ja keltaisten kanssa jatkettiin äidinkielen parissa. Luettiin vuoropuheluja ja tehtiin pieniä näytelmiä keppinukeilla. Välitunnin jälkeen touhusimme luokkaan joulutunnelmaa; teimme ikkunakoristeita, käsityöhommia ja kuuntelimme joululauluja 😀 

HOX! koulun sali ei ole enää käytössä joulujuhlaharjoitusten ja koristelujen vuoksi, joten menemme huomenna liikuntatuntien aikana mäenlaskuun luokan kanssa. Mukaan saa ottaa liukurin, pulkan tai kelkan jos on jarrut. Minisuksia, suksia tai lumilautaa ei saa ottaa. Myös naapuriluokan ykköset ovat mukana hauskuudessa 😀 Laittaisitteko nimen laskuvälineeseen selkeästi ja ottakaa huomioon, että isot rattikelkat yms. eivät mahdu kouluun sisälle, vaan ne joutuu jättämään ulos.

Keskiviikon 11.12 iltaohjelmasta koululla sen verran, että tapahtuma on klo 17.30-19.00. Tällöin vietämme siis solun 1.luokkalaisten iltapikkujouluja. Koko perhe on tervetullut touhuilemaan kanssamme! Ottakaa tonttulakit mukaan! Meillä on aluksi pientä ohjelmaa; laulua sekä runoja ja tämän jälkeen luokissa on erilaisia joulupajoja, joissa saatte itse vapaasti kulkea lastenne kanssa. Saatte käydä niin monessa pajassa kuin haluatte ja voitte myös lähteä kotiin silloin, kuin se teidän perheellenne sopii.

 Tämän päivän läksyt:

Kaikille: p-moniste kirjoitusvihkoon jos jäi kesken.

Siniset ja vihreät: yltin moniste tunteista. Viisi asiaa siis piirtää ja kirjoittaa sana, mikä saa iloiseksi tai surulliseksi.

 

Punaiset ja keltaiset:

Pikkumetsän aapisesta lapset tietävät itse kumpi sivu tuli lukuläksyksi, joko s. 62 tai 63.

 

Mukavaa viikon alkua,

Salla ja Tuomas -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s