Itsenäisyyspäivään rauhoittumista ilmassa:D

Heip kotiväki!

Kouluviikko onkin nyt lyhyempi; sinänsä kiva juttu sillä lapset alkavat olla jo selvästi väsyneempiä ja levon tarpeessa. Enemmän hälinää ja villejä tilanteita ollut, joten nyt ollaan otettu vähän rennommin ja keskitytty kovasti rauhoittumaan, luettu enemmän ja kouluhommat ovat olleet vähän vapaampia. 

Aamupiirin jälkeen joulusukasta sai useampi lapsi pikkujoululahjan ja kyllä ne ovat mieleisiä juttuja:D Tämän jälkeen tarkistelimme tämän viikon läksyjä urakalla ja aika hienosti oli nämä hommat hoidettu; hieno homma!Jos jollain oli tekemättä, niin sitten tuli kotiin viikonlopuksi.Menimme aamulla isoon saliin pienimuotoiseen itsenäisyyspäiväjuhlaan. Oli hieno tunnelma ja lapset ihmettelivät onko oikeasti Suomi ollut sodassa.

Äidinkielessä harjoittelimme isoa P-kirjainta Ossi-vihkoon ruokailutunnilla. Tänään olikin koululla ruokana karjalanpaistia ja jälkiruokana piparia sekä glögiä:D Herkuttelu jatkui suurimmalla osalla lapsista myös luokassa, sillä koululla oli isompien lasten myyjäiset ja tämän muistaneet saivat ostaa herkkuja. Kyllä maiskutus kävi luokassa!

Viimeinen tunti olikin lukutunti, jolloin kuuntelimme joululauluja, osa teki Ossi-vihkoa ja Salla askarteli lasten kanssa pöytäryhmien keskellä oleviin laatikoihin nimikylttejä ryhmäläisten kanssa. Meillä on teemana herkut joten ryhmien nimet ovat tämän mukaiset; on suklaata, supersuklaavaahtokarkkeja, toffeita, toffeedonitseja sekä irtokarkkeja..aika makeita tyyppejä siis:D

Tänään ei läksyjä tullut. Oikein lämmintä ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää teille kaikille!Levätään ja tunnelmoidaan:D

Terveisin Salla ja Tuomas

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s