Tiistai ja touhukkaat

Tänään olemme olleet touhukkaita ja tehneet paljon:D Aamun joulukalenterista onnettaremme Saku nosti Artun ja Saran nimet ja he saivat kurkistaa joulusukkaan. Kyllä meitä koko porukkaa jännittää kovasti joka aamu!! Hyrinä vain käy, kun nimiä nostetaan joulukalenterista; kuka tänään, joko minä? 

Olemme touhunneet tänään talviaskarteluja luokkaan, erilaisia ikkunakoristeita on laitettu alulle ja niistä tulee tosi hienoja. Olemme myös harjoitelleet talvisia uusia lauluja, joita esitämme ensi viikolla solumme pikkujouluissa. Sellaiset lapset, jotka ovat halunneet ovat sitten tapahtumassa esilaulajina ja ovat saaneet nuotit kotiin jotta voi harjoitella. Myös kahta runoa olemme harjoitelleet runoporukan kanssa ja näillä lapsilla on mukanaan runot kotiin vietäviksi. Olemme harjoitelleet sanoihin liikkeitä ja lausuntaa:D Hienoja esityksiä saamme näistä!! 

Aamun askartelu, laulu, yms. tuntien jälkeen punaisten ja keltaisten ryhmä pääsi kotiin ja siniset ja vihreät jatkoivat äidinkielen ja matematiikan tunneilla, joista tuli heille myös kotiläksyä. 

Torstaina 5.12. meillä on poikkeavasti kaikilla koulua klo. 8.00 – 11.45. Pajatunti on peruttu keltaisten ja punaisten ryhmillä, sillä sinisillä ja vihreilläkään ei tuota tuntia pysty perjantaina olemaan. Koulullamme on itsenäisyyspäiväjuhla myös torstaina. Ruokailun jälkeen on oppilailla mahdollista ostaa myös leivonnaisia. Kouluun voi ottaa siis 1-3€ rahaa tuolloin mukaan.

Muistutuksena vielä: ensi viikon keskiviikkona 11.12. klo. 17.30 – 19.00 meillä olisi tarkoitus järjestää vanhemmille ja oppilaille yhteinen pienimuotoinen iltatapahtuma. Tämä on solumme kaikille ykkösluokkalaisilla (ei kakkosilla tai eskareilla). Tarkemmasta ohjelmasta ilmoitamme ensi viikon alussa. Tätä juhlaa varten on vähän juhlaohjelmaa valmisteilla ja osalle oppilaista tulee kotiin, joko laulun sanoja tai runoja opeteltavaksi. 

 

Kotiläksyt (siniset ja vihreät):

Ma: mökki 25

Äi: ossivihko s. 34

 

Shortly in English:

We’ve had a busy day wit song and poem practice & winter crafts. Blue and green groups also had some Math and Finnish.

On this weeks Thursday 5.12. we all will have a school day from 8.00 to 11.45. There will be a bake sale after lunch on that day and if the children like, they can bring a few euros (1-3€) to buy some items.

Also a reminder: We will have an evening for parents and children in our module on wednesday  11.12. from 17.30 – 19.00. We will have some nice activities etc. We’ll inform you about the program at the start of next week.

 

Homework (green and blue):

Math: homework cottage 25

Finnish: Practice book p.34

 

Touhuilevin terveisin,

Salla ja Tuomas -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s