Luminen maanantai

Olipa mukavaa lapsistakin kun viikonloppuna tuli lunta ja oli ihan talvinen keli koulussakin tämän päivän aikana.

Tänään ollaan keltaisten ja punaisten kanssa liikuttu pikkusalissa. Alkulämmittelyjen ja leikkien jälkeen pelailtiin lopuksi vielä vähän sählyä ja sisäfutista. Siniset ja vihreät aloittivat yltin tunneilla ja sielläkin oli aiheena liikunta ja tietysti myös lepo ja niiden merkitys hyvinvointiin. Hiukan oli yltin tunnilla levotonta. Kotitehtäväksi yltistä tuli moniste johon pyydetään vanhempien kuittaus, jotta varmistutaan että on yhdessä mietitty vähän näitä tärkeitä asioita. Äidinkielessä kertailtiin.

Keltaisilla punasilla jatkui koulu äidinkielessä mopotestillä ja matematiikassa tehtiin toiminnallisia harjoituksia ja vähän kirjaakin.

Sitten muutama tiedotettava asia:

1. Meillä olisi tarkoitus järjestää vanhemmille ja oppilaille yhteinen pienimuotoinen ilta tapahtuma keskiviikkona 11.12. klo. 17.30 – 19.00. Tämä on solumme kaikille ykkösluokkalaisilla (ei kakkosilla tai eskareilla). Tarkemmasta ohjelmasta ilmoitamme lähempänä.

2. Pyytäisimme lapsia tuomaan halutessaan pienen 1-2 euroa maksavan lahjan paketoituna joulukalenteriimme. Se olisi hyvä olla sekä tytöille että pojille sopiva juttu, allergioiden vuoksi ei karkkia. Vain lahjan tuoneet osallistuvat kalenteriin, mutta jos kaikki eivät ehdi heti tällä viikolla tuomaan, ehtii vielä ensi viikon alussakin. Tietysti mieluummin ottaisimme paketit vastaan jo tällä viikolla.

 

Kotiläksyt:

Siniset ja vihreät: Yltti, tee moniste kotona ja pyydä vanhempien kuittaus

Keltaiset ja punaiset:

Äi: ossivihko s. 30 – 31 kotitehtävä merkitty

Ma: kotitehtävämökki 24

 

Shortly in English:

We’ve had a nice day with science and Finnish today.

Homework: complete the worksheet, signature from parents

 

A few things to be notified:

1. We will have an evening for parents and children in our module on wednesday  11.12. from 17.30 – 19.00. We will have some nice activities etc. We’ll inform you about the program closer to the date.

2. We hope all the children would bring a small present (1-2€) wrapped in christmas paper to our christmas calender. This is not obligatory but a nice thing for the kids. Please no candy or things to eat because of allergies.

 

Mukavaa viikon alkua,

Tuomas ja Salla -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s