Sählyä ja sähläystä;D

Tänään aloitimme aamun käymällä tuttuun tapaan päiväjärjestys läpi. Tuomas oli tämän päivän koulutuksessa ja kanssamme touhusi Aila. Suuntasimme koko poppoo isoon saliin, jossa jaoimme salin kahtia; toisella puolella oli porukka, joka halusi pelata sählyä (melkein kaikki luokan pojat olivat halukkaita pelaamaan), toisella puolella oli pienempi sählypelipaikka sekä norsupalloa pehmopallolla sekä isoilla pehmomailoilla. Kaikki lapset pääsivät liikkumaan ja juoksemaan kunnolla!Ihan kaikilla ei ollut liikuntavaatteita mukana, joten katsokaa jo maanantaiksi mukaan jotta on pyyhe yms. mukana peseytymistä varten.

Irroittelimme luokasta vanhoja syksylle tehtyjä töitä pois seiniltä, ja niitä tulee sitten tämän viikon aikana kotiin. Alamme tehdä talveen ja jouluun liittyviä kädentöitä seuraavaksi:D Aikamoisen ihania ja auttavaisia ovat meidänluokkalaiset; melkoinen tohina ja kuhina kävi kun värväsimme apulaisia luokasta järjestäjien kaveriksi ja luokkalaiset pääsivät työn tohinaan:D

Ruokailun jälkeen punaiset ja keltaiset päättivät koulupäivänsä, sinivihreä porukka jatkoi äidinkielellä sekä pitkän välkän jälkeen matematiikalla.

Päivän läksyt:

Kaikille: Jos jäi L-moniste kesken, niin se loppuun

Siniset ja vihreät:

Ossi vihkosta s. 26 loppuun. (pieni k-kirjain)

Matikasta kotitehtävämökki 20

Touhukkain terkuin Salla ja Aila

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s