Torstaina tohellettua ;D

Heip kotiväki!

Tänään olemme touhunneet niin monenmoista, että pitää oikein luntata paperilta mitä kaikkea ollaan häärätty:D

Sen lisäksi, että järjestäjät päästävät oppilaat sisään aamulla, yritämme saada nyt tunnit alkamaan ajoissa. Meillä on ollut vähän ongelmaa siitä, että osalla menee aivan liian kauan vaatteiden pois otossa ja luokkaan tulossa. Suurimmaksi osaksi tätä nopeuttaisi se, että ei enää höpöteltäisi kaverin kanssa vaan keskityttäisiin luokkaan tulemiseen. Kellot aamulla soivat jo 7.55 joten aikaa pitäisi luokkaan ehtimiseen olla. Nyt olemme muiden solumme luokkien tavoin ottaneet käyttöön tavan, että 8.05 luokan ovet sulkeutuvat ja alamma käymään aamurutiineja läpi (päiväystä, säätä, päivän henkilöä yms.).  Muut joutuvat odottelemaan ulkona ja pääsevät sisään sitten katsomaan päivän ohjelman ennen tunnin alkua. Tänään aamulla myöhästyneitä oli aikamoinen porukka odottelemassa luokan ulkopuolella. Olemmekin ottamassa nyt käyttöön käytäntöä, jossa merkkaamme ylös myöhästyneitä ja jos kolme myöhästymistä tulee, niin olemme yhteydessä teille kotiin ja alamme yhdessä keksiä ratkaisua hidasteluun. 

Olimme aamulla väriryhmittäin matematiikkaa Sallan kanssa sekä musiikkia Tuomaksen kanssa. Isänpäiväyllätyksiä olemme myös valmistelleet tohinalla ja hyvällä fiiliksellä. Huomenna sama homma jatkuu! Äidinkielessä kävimme läpi L -kirjaimen seuraavaa aukeamaa. Lukuläksyt tuli kaikille, joko sivulta 44 tai 45.

Läksyt tänään:

kaikille matematiikasta mökki19

lukuläksy aapisesta s. 44-45 Lapset tietävät itse oman lukuryhmän mukaisen läksyn!

Huomenna pääsemme aamusta ensimmäistä kertaa vierailemaan kirjastoon, jeee!Huolehtikaa lapsellenne mukaan kirjastokortti, sillä vierailun päätteeksi lapset saavat lainata kirjastosta kirjoja. 

 

Homework for today:

Math: homework cottage 19

Finnish: read p.44 or 45 (according to the group)

Tomorrow we will visit the library so please make sure that your child takes his/her library card with them if they wish to borrow some books.

 

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s