Maanantain touhuilua

Tänään meinasi olla sisäänpääsyongelmia oppilailla, kun kukaan ei muistanut kenen piti olla järjestäjä tällä viikolla. Järjestäjät selvisivät kuitenkin ja huomenna varmasti taas sisääntulo onnistuu hienosti. Muutama oppilas vielä myöhästyi tunnin alusta sen verran, että alkujutut piti odotella luokan ulkopuolella. Päiväohjelma käytiin sitten kaikkien kanssa yhdessä läpi.

Sinisillä ja vihreillä oli Ylttiä ja punaisilla ja keltaisilla liikuntaa. Sinisten ja vihreiden liikuntatunnit ovat sitten keskiviikkona. Yltissä kokeilimme tänään CLIL (content and language integrated learning) -metodia, eli englannin kielen avulla sisällön opettamista. Oppilaat tuntuivat olevan innoissaan ja asian käsittely tuntui sujuvan hienosti lähes kaikilla. Muutamilla tuntui hiukan oudolta, mutta vaihdoimme sitten lopputunniksi takaisin Suomeksi. Keltaiset ja punaiset liikkuivat tänään pikkusalissa. Ensin leikkejä ja sitten salibändiharjoitteita. Välitunnin jälkeen teimme ossi vihkosta hiiri- tai moposivuja. Kun vihreät ja siniset lähtivät kotiin, keltaiset ja punaiset jatkoivat äidinkielen hommilla. Kuuntelimme uuden tarinan L -kirjaimeen liittyen ja luimme tavuja, sanoja ja tarinaa. Viimeiseksi valmistelimme vielä isänpäivän yllätystä.

Läksyt keltaiset ja punaiset:

ÄI: lue s. 43 tai moniste

Siniset ja vihreät: ei läksyä

 

Huomaa myös: tiedotettavat välilehdellä uusi tiedote nenäpäivästä!

 

Shortly in english:

Today we had Science, PE (with yellow and red group, blue and green will have PE on Wednesday) and Finnish. We tried a new thing in Science. We used the CLIL (content and language integrated learning) -method were we use English as a means to teach the subject matter. The children were very excited about this.

Blue and Green group: no homework.

 

Mukavaa viikon alkua,

Tuomas ja Salla -opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s