Perjantain porinaa

Heip!

Tänään olemme touhunneet monenlaista; laittaneet mopo-pusseihin kirjaimia, saaneet matikkalaatikoihin tavaraa. Toivomme, että tuotte kouluun pikapuolin jokaiselle lapselle oman nopan sekä kaksi jäätelötikkun, niin pääsemme laskemaan matikkalaatikon välineillä todenteolla. Olemmekin tänään laskeneet toiminnallisesti ja hienostihan se jo meidän ekaluokkalaisilta sujuu!

Tänään meillä oli seurakunnan aamun avaus pikkusalissa ja siellä puhuttiin tulevasta pyhäinpäivästä. Luokassa viimeisen tunnin huipennus oli, kun vähän vaihdoimme ryhmien paikkoja ja keksimme jokaiselle ryhmälle oman nimen. Kovaakin vääntöä oli nimiehdotuksista; nyt meillä on monenlaista ryhmää. On Toffeita, suklaata, suklaajäätelöä, irtokarkkeja ja muita herkkuja. Alamme antaa ryhmille enemmän vastuuta pikkuhiljaa. Nyt jokainen ryhmä saa keskelle pöytää laatikon, jossa on koulutarvikkeita, joita tarvitaan ja ryhmän jäsenten tulee pitää huolta tavaroista:D Lapset ovat hyvin innoissaan!

Jaoimme tänään myös lopuille luokkalaisille kirjastokortit ja pääsemmekin ensi viikolla tutustumaan pienemmissä ryhmissä kirjastoon sekä pääsemme.

Läksyä ei tänään tullut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s