Keskellä viikkoa mutta ei keksiviikkoa:D

Heip!

Tänään saimme Tuomaksen takaisin seuraksemme ja päivä on mennyt nopeasti!

Aamulla päivän henkilö, suloinen Hanna, kertoi itsestään.Tämän jälkeen kävimme päiväohjelman läpi ja aloimme valmistaa kaveritunneille ”Postereita”. Joka kaveritunnilla valitaan aina viikon kaveri, jolle mietitään häneen sopivia hyvän ystävän ominaisuuksia joilta sitten lasten omiin postereihin liitetään. 

Tänään meillä oli myös poistumisharjoitus koululla. Yhdeksän aikaan palohälyttimet soivat siis ”leikisti” ja harjoittelimme rauhassa jonossa kulkien oman poistumisreitin, puimme ulkovaatteet ja siirryimme koulun kentälle, kuten tositilanteessakin tekisimme. Hienosti ja rauhallisesti eteni tämä koulun harjoitus; osaa lapsista taisi suuri hälytyksen ääni kyllä jännittää! Tämän poistumisharjoituksen ja Tuomaksen poissaolon takia meillä ei valitettavasti ole tällä viikolla liikuntaa. Ensi viikolla liikumme pienessä salissa joko maanantaina tai keskiviikkona (puoli ryhmää kumpanakin päivänä).

Touhusimme myös äidinkielen Ossi-vihkoa ja harjoittelimme isoa m-kirjainta. Kaveritunnit päättivät kaikkien lasten koulupäivän. 

Tänään läksyt:

Ossi-vihko s.23 loppuun jos jäi kesken

Huomisesta alkaen lapset tulevat aamulla sisään järjestäjien johdolla. Tämä on tänään käyty läpi lasten kanssa hyvin konkreettisesti (Salla oli huonosti käyttäytyvä ekaluokkalainen joka tuuppi ja mölisi jonossa, juoksi käytävillä yms) ja toivotaan, että luokkaan tulo sujuu rauhallisesti, kuten jo muillakin ykkösillä talossa:D Olemme myös puhuneet, että luokkaan tuloon on aikaa 10minuuttia kellojen soimisen jälkeen jonka jälkeen luokan ovet laitetaan kiinni ja liian pitkään riisumisessa menneillä lapsilla on paikka odottaa luokan ulkopuolella, että aamun päiväjärjestys on käyty läpi. Osalla lapsista on ollut aikamoisen hidasta luokkaan tuleminen, (n. 20min) joten nyt sitä sitten harjoitellaan paremmaksi:D

HOX!

Olemme tehneet koulussa matikkalaatikot, joissa tulemme säilyttämään tarvikkeita toiminnalliseen matematiikkaan. Pyytäisimmekin teitä tuomaan kotoa laatikkoon seuraavia asioita; pestyjä jäätelötikkuja 2kpl sekä nopan.Koulusta laitamme laatikkoon myös nappeja sekä lukukortteja. 

Kiitos ja mukavaa päivän jatkoa!

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s