Perjantai

Tänään aloitimme aamun käymällä kalenterin ja päiväjärjestyksen läpi sekä saimme kuulla päivän henkilön, Venlan ihanaa kerrontaa. Tämän jälkeen pureuduimme ongelmaan, joka on tullut nyt ilmi; meidän luokkalaisten lasten pyöränkumeista on päästetty ilmoja ulos. Kun kyselimme, niin yhteensä 14 lapsella on ollut tätä ongelmaa. Ja saimme selville epäillyn/epäiltyjä tähän ilkitekoon. Asiasta on keskusteltu ja asia laitettu eteenpäin. Toivomme, että ilmoitatte meille heti, jos vastaanlaista havaitsette. Asia on todella vakava ja tiukkaa keskustelua olemme asiasta käyneet.

Tämän jälkeen siivosimme lokerot ja kaikki lapset saivat omat kansiot, jossa voivat paperimonisteita säilyttää koulussa. Lopputunnista saimme vielä rentoutua Ella-kirjan parissa ja rientää välitunnille.

Välitunnin jälkeen teimme kirjoitusvihkoon N-kirjain harjoittelua ja ruokailun jälkeen jatkoimme tämän parissa. Uskonnon tunnilla käsittelimme kiusaamista ja lapset saivat pikku ryhmissä tehdä esityksiä kiusaamistilanteista ja käsittelimme tämän kautta vaikeaa asiaa. Jatkamme aiheen parissa ensi viikolla.

Tänään ei tullut läksyjä:D

Ensi viikolla aloitamme siis vanhempainkeskustelut; vielä parilla on varaamatta aika joten kipin kapin varaamaan!

HUOM! Vanhempainkeskusteluviikoille 30.9. – 11.10 kaikilla oppilailla on koulua päivittäin klo 8.00 – 11.45.

Koulumme terveydenhoitaja Kirsi Juntunen kävi eilen esittäytymässä luokassamme ja kertoi lapsille, että KAIKKI EKALUOKKALAISET KÄYVÄT TÄMÄN VUODEN AIKANA hänen luonaan. Kirsin terveiset ovat luettavissa meidän blogimme tiedotettavat asiat-osiosta. Jaoimme tänään Kirsinmeille antamia lappuja terveystarkastukseen osalle lapsista ja osa saa ne myöhemmin kun Kirsi niitä meille antaa.

Blogissamme on tosiaan TIEDOTETTAVAT ASIAT -otsikko, jonka alle lisäämme meille tulevia tiedotteita. Nämä ovat yleensä kouluun liittyviä, vapaaehtoisia tapahtumia tai luentoja/työpajoja sekä tiedotteita ajankohtaisista asioista. Seuratkaa myös välillä tätä:D

 

Shortly in English

Today we talked about an incident where someone had taken the air out of others bicycle. This is not only forbidden but dangerous as there might be accidents that are caused by unnoticed flat tires.

There is no homework for the weekend.

Next week we will start our parent – teacher consultations. During these two weeks 30.9. – 11.10. all the children have school from 8.00 to 11.45.

 

Rentouttavaa viikonloppua toivotellen

Have a relaxing weekend

Salla ja Tuomas

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Perjantai

  1. Hei, tuohon tiedotettavat asiat otsikon alle lisättävät jutut eivät näytä laukaisevan sähköpostiin lähetystä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s