Keskellä viikkoa mennään ja hyvin menee mutta menkööt;D

Heip kotiväki!

Tänään aloitimme aamun tuttuun tapaan aamutuokiolla, muistuttelimme lapsia myös omien tavaroiden huolehtimisesta. Aika monella on nyt hukassa tavaroita; kirjoja, kouluvälineitä yms. Siivoamme tällä viikolla myös omat lokerot ja tarkistelemme löytyykö sieltä kadonnutta tavaraa;D Aamutuokion jälkeen jakaannuimme väriryhmissä opiskelemaan matematiikkaa ja tunnelmoimaan musiikkia.

Matematiikassa siirryimme yhteenlaskuun ja hienosti lapset olivat mukana opetuksessa!Erityismainintana täytyy kehua, että KAIKILLA oli läksyt tehtynä. Hienoa!! Musiikissa lapset opettelivat Nyt on syksy-laulua kitaran säestyksellä. Musiikissa monella pojjaalla oli liikaakin vauhtia joten viestiä on tänään joidenkin kotiin tulossa tästä tarkemmin.

Äidinkielen tunnilla saimme vierailevaksi tähdeksi yläkoulun äidinkielen opettaja Raimon, joka oli pukeutunut Sheikki El hassaniksi ja luki osalle meidän luokkalaisista kirjaa ja toimi satusetänä, sillä hänen omat oppilaansa olivat tet-tunneilla ja hän halusi lukea pienille ekaluokkalaisille. Nyt pääsi siis osa lapsista ja joku toinen kerta pääsevät myös muut osallistumaan tarinatuokiolle, jota vetää joku muu aikuinen. Me muut olimme äidinkielen lumoissa:D Luimme läksynä olleita sanoja ja annoimme lapsille leimoja.

Kaveritunti päätti tänään koulupäivän kaikilta lapsilta ja mukava päivä on takana!

Tänään jaoimme siis lapsille kotiin lomakkeen, jossa tiedustellaan kuinka koulu on lähtenyt ekaluokkalaisellanne käyntiin. Voitte palauttaa lapun lapsenne mukana tai tuoda mukananne keskusteluun.

Mukavaa päivänjatkoa toivotellen Salla ja Tuomas

Läksyt: kaikille matematiikan Kymppi-kirjasta mökki11

 

Shortly in English

We have been talking today about taking care of our things and belongings. Many students have lost books, notebooks or other gear. We will clean our drawers tomorrow and see that there is nothing extra there and that they are otherwise neat.

We had Music, Math, Finnish and friendship lessons today. In music some students had a bit too much going on and had to be reminded about it.

Homework for Math, ”cottage” 11

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s