Maanantain menoa

Viikko alkoi taas rauhallisen musiikin saattelemana. Rutiinit alkavat olla aika selvät jo kaikille, mutta selvästi tutustuminen on edennyt sille asteelle, että juttua alkaa riittää rauhoittumisenkin aikana joillain oppilailla hiukan liikaa. Tästä yleensä muistuttamalla selviää, mutta olemme myös kahden keskeen jutelleet muutamien kanssa. Hienoa on se, että voidaan olla vapautuneemmin omina itsenämme, mutta tarvitsemme tietysti rauhallisen hetken ohjeidenantoon.

Päiväjärjestyksen ja päivän henkilön esittelyn jälkeen jaoimme ryhmän taas kahtia. Vihreillä ja sinisillä oli ylttiä, jossa kävimme läpi luontohavaintoja eri aistein ja piirsimme erilaisia paikkoja luonnossa vihkoomme. Tämä tuli kotitehtäväksi mikäli työ jäi kesken. Keltaisilla ja punaisilla oli käsitöitä. Töihin kuului mm. siilien viimeistely, syksyn sadon ikkunakoristeen tekeminen.

Äidinkielen tunnilla lauloimme uuden ”outoja juttuja” laulun ja kuuntelimme mopotarinan. Luimme myös aapisesta lisää N -sanoja. Läksyksi tuli lukea s. 22 ja tehdä ossivihkosta s. 12-13 loppuun.

Matematiikassa kävimme läpi yhteenlaskun alkeita ja tämä näytti sujuvan hienosti. Kotitehtäväksi tuli mökki numero 10.

 

Muistutus huomisesta. Sääennusteen mukaan huomenna ei olisi sadetta, joten liikumme ulkona. Aika kylmää ilmaa on ennustettu, joten varautukaa tarpeeksi lämpimin vaattein. Pipot ja hanskat kannattaisi varmasti olla jo päällä.

 

Läksyt:

Sin & vihr

Yltti : Piirrokset luonnosta loppuun

Kelt & pun

ÄI:  Lue s.22 ja tee ossivihko s.12-13 loppuun

MA: kotitehtävämökki 10

 

Shortly in English

Today we had science and Finnish language studies. We started the day with our ”person of the day” and continued with our color groups. On the lunch lesson we read a new part of our N story. Tomorrow we will have sport lessons outside. The weather should be ok but it will be cold. Be sure to have warm clothing.

Today’s homework:

Green and Blue groups: finish science drawings

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s