Perjantai ja viikonloppu

Tänään meillä alkoikin aamu vähän eri tohinalla, kun Salla -ope olikin sairastunut. Hänen tilallaan meillä oli Aila ope, jonka oppilaat jo tuntevatkin. Ei siis suuria muutoksia, mutta ainahan nämä jonkin verran vaikuttavat koulupäivään.

 

Tänään aloitimme taas tuttuun tapaan aamupiirillä, jossa tutuistuimme tänään jo viidenteen luokan jäseneemme ”päivän henkilö” -teeman puitteessa. Tämä on ollut tosi kiinnostavaa muitten mielestä ja kaikki ovat tarkkaavaisena kuunnelleet mitkä asiat ovat kyseiselle henkilölle tärkeitä.

 

Seuraavaksi äänestimme kaverituntien ryhmien nimien yläkäsitteen. Meidän luokan käsite oli herkut. Kaikkien luokkien valitsemista käsitteistä valittiin sitten yksi yhteinen nimittäjä soittorasia tunnilla. Yläkäsitteeksi tuli jäätelöt. Ensi viikon kaveritunnilla päätetäänkin sitten minkä makuisia ryhmiä meillä on 😀

 

Matematiikassa teimme jälleen toiminnallisia harjoituksia ja mietimme mm. mitä minussa/maailmassa on 1,2,3,4 tai 5. Puhuimme ja kokeilimme myös eri aistien avulla tapahtuvaa laskemista.

 

Viimeiseksi päiväämme kuului koko ryhmällä uskonto ja ET tunti. Uskonto tunnilla käsittelimme vielä kaveruutta ja mietimme mitä on mukavinta tehdä kavereiden kanssa ja miten omassa pöytäryhmässä olevia kavereita voisi ottaa kouluhommissa huomioon.

 

Tämän jälkeen keltaiset ja punaiset pääsivät kotiin ja sinisillä ja vihreillä jatkui päivä pajatuntien merkeissä

 

Oikein hyvää viikonloppua kaikille. Muistetaanhan levätä hyvin ja ulkoilla, että jaksamme taas ensi viikolla palata kouluhommien ääreen.

 

Läksyä ei tänään tullut.

 

 

Today we had a bit different day since teacher Salla was not at school due to her illness. Hopefully she will get better soon. We had Active Math, Finnish and religion/ethics lessons after which green and blue groups had their workshop lessons. There is no homework from today. Have a nice and relaxing weekend!

 

 

Terveisin, Tuomas ja Salla -opet

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s