Maanantai ja viikko polkaistu käyntiin:D

Tänään viikko aloitettiin esittelemällä päiväjärjestyksen jälkeen päivän henkilö, joka oli Iiro. Iiro kertoi hienosti harrastuksistaan ja saimme tietää millainen poika hän on. Tämän jälkeen punaiset ja keltaiset olivat Sallan ja Johannan kanssa käsitöissä, joissa saimme valmiiksi omakuvat kaikille, mopopussitkin ovat valmiit ja lapset saivat tehdä lisää syksyn lehtiä luokkapuuhumme.

Siniset ja vihreät puolestaan aloittivat Tuomaksen kanssa opiskelun ympäristötiedolla ja kävivätpä he ulkona tutkimusreissullakin havainnoimassa ja keräämässä luonnonmateriaalia!Hienoja tutkijoita meillä!

Ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen teimme mopo- ja hiirisivuja Ossi-vihkosta ja erityisopettajamme Johanna luetti vielä osaa lapsista. Siniset ja vihreät pääsivätkin tämän jälkeen koulusta kotiin ja iltsikkaan.Läksyjä heille ei tänään tullut!

Punaisten ja keltaisten kanssa koulu vielä jatkui ja jakaannuimme pienempiin ryhmiin väreittäin. Punaiset touhusivat ensin aapisen ja harjoitusvihkon kertaussivun kimpussa ja keltaiset tekivät matematiikkaa.Pitkän välitunnin jälkeen vaihdettiin sitten toisinpäin.

Punaisilla ja keltaisilla läksyjä tuli

Ossi-vihkosta s. 10-11 opettajan näyttämät tehtävät (ei koko aukeama)

Matematiikasta mökki 9

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s