Viikon lopetus:D

Hei kotiväki!Nyt onkin jo perjantai ja tällä viikolla olemme selvästi huomanneet, että opetellut uudet asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Lapset alkavat rentoutua ja toimia kuten tutussa ympäristössä toimitaan, luontevuutta ja sujuvuutta on hienosti jo koulutoimissa!Olemme myös painottaneet mute-nappulan kanssa, että sen pitäisi toimia ensimmäisillä kerroilla. Meillä onkin tuntien päätteeksi kokoontunut Mute-korjauspaja niille, joilla nappula ei oikein toimi:D

Tänään aloitimme aamun yhdessä matematiikalla; kerrattiin kirjasta jo opittuja asioita ja pääsivätpä lapset pelaamaankin. Yhteisellä soittorasialla äänestimme solullemme nimen ja äänestyksen voitti ehdotus TÄHDENLENTO.

Ruokailussa menikin tänään hieman pidempään, sillä oli toiveruokapäivä ja ruokana oli ranskalaisia ja lihapullia sekä jälkiruoaksi jäätelöt. Kyllä maistui lapsille!Ruokailun jälkeen tarkistimme lasten äidinkielen läksyjä ja annoimme leimoja kun hienosti oli läksyjä tehty.

Päivän päätimme uskonnon tuokiolla; jaoimme lapsille omat uskonnon vihkot ja aloimme jutella kaveruudesta. Jatkamme aiheen parissa ensi viikolla.

Ensi viikon alusta alkaen esittelemme joka aamu päiväohjelman läpikäymisen yhteydessä PÄIVÄN HENKILÖN. Jokainen lapsi vuorollaan on tässä roolissa ja hän saa kotiin vihreän lapun, jossa teidän vanhempien olisi tarkoitus haastatella lastanne ja liittää mukaan lapsesta kuva. Näin lapset saavat vuorollaan erityistä huomiota ja tutustumme toisiimme paremmin. Tätä ei siis tarvitse jännittää; opettaja on vieressä ja käymme yhdessä läpi lapun,autamme lasta esittelyssä.

Tänään ei siis tullut läksyjä:D

Oikein mukavaa viikonloppua toivotellen 

Salla ja Tuomas

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s