Torstaina tapahtunutta:D

Hei Kotiväki!

Tämä päivä on mennyt todella nopeasti!Aamun aloitimme matematiikan testillä, jonka tarkoituksena on kartoittaa oppilaiden matemaattisia taitoja ja näin osaamme opetuksessa jatkossa eriyttää lapsia omien taitojen mukaan. Nämä tehtävät sujuivat lapsilla varsin nopeaan tahtiin ja leikimme välissä englanninkielistä laululeikkiä.

Aloitimme tänään askarteluhommat luokassamme ja teemme hienot kirjaintaskut, joissa on mopon kuva. Näissä voimme myöhemmin säilyttää uusia opittuja kirjaimia. Tämä kuvistouhu oli lapsille hyvin mieleistä ja luokassa oli kiva tekemisen meininki!

Tänään ei lapsille tullut uusia läksyjä, muutamalla oppilaalla oli unohtunut tehdä eilen kotitehtäviä, niin niitä huomenna vielä leimataan sitten.

Huomenna jaamme koteihin lasten omat lukujärjestykset, jotka on siis tehty temperamenttityyppien mukaan väreihin. Jokainen lapsi saa oman värin mukaisen lukujärjestyksen kotiinvietäväksi. 

 

For our English speaking parents:

Today we’ve been testing math skills. We will finish the testing tomorrow. We also started making a pouch for our letters now that we have started to learn them.

Today there was no homework.

Tomorrow we’ll give the children their weekly timetables according to their color groups.

 

Terkuin Salla ja Tuomas

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s