Torstain touhuista

Tänään aloitimme päivän tutulla tavalla; rauhoituttiin omille paikoille ja kuunneltiin rauhallista musiikkia. Aamukalenteri ja päivän touhut käytiin läpi jonka jälkeen jatkoimme pienemmissä ryhmissä äidinkielen kartoitustestin tekoa. Erityisopettajamme Johanna kävi tässä välissä ottamassa pikku ryhmiä kerrallaan. Hän kartoittaa s-ja r opetuksen tarvetta tulevalle kouluvuodelle.

Ulkona purettiin energiaa ja aloitettiin piirtämään kuvaa omasta perheestä vahavärein. Näistä tulee todella hienoja, sillä niin taitavia koululaisia meillä on! Tämän jälkeen harjoittelimme viela matematiikassa numeroa 3, joka sujui varsin mallikkaasti.

Tämän päivän läksyt ovat seuraavanlaiset:

Matematiikka mökki 4

Oman perhepiirrustuksen viimeistely, jos jäi kesken koulussa

Tämä viikko on jo lopuillaan ja nopeasti on päivät pienten kanssa menneet. Yhteiset käytännöt alkavat olla jo hallussa ja tänään harjoiteltiin eka kertaa, että lapset pääsevät ruokalaan oman pöytäryhmän kanssa, jolloin vältymme turhalta odottelulta ja vältämme ruuhkaa ruokajonossa. Pääperiaatteellisesti tämä meni todella mallikkaasti, pari lasta saimme huomenna aikuisten pöytään vähän lisäharjoittelemaan käytävällä rauhassa kulkemista:D Harjoitus tekee mestarin, tässäkin. Pikku hiljaa ja hyvin mielin opetellaan yhdessä!

Terkuin Salla ja Tuomas-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s