Koulu alkaa

Hei Kotiväki!                                           12.8.2013

Koulu pyörähtää vihdoin käyntiin ja on aika aloittaa koulutaival. Ensimmäisellä viikolla koulu alkaa ekaluokkalaisilla joka päivä klo. 8.00 ja päättyy 11.45. Ilmoitamme myöhemmin lapsenne tarkemman lukujärjestyksen.

Päivittäiseen viestintään käytämme luokkamme omaa blogia. Blogi sijaitsee osoitteessa www.rita2022cd.wordpress.com. Sivu kannattaa tallettaa suosikkeihin ja vierailla siellä päivittäin. Blogiin laitamme päivittäin tietoa koko koulun toimintaan liittyvistä asioista ja tiedotteista sekä oman luokkamme tiedotettavat asiat. Myös läksyt löytyvät blogista. Toki toivomme lasten oppivan itse huolehtimaan omista läksyistä, mutta tarvittaessa vanhemmatkin voivat tarkistaa annetut läksyt.

Henkilökohtaisissa asioissa voitte olla yhteydessä meihin Wilman kautta pikaviestejä käyttäen. Jos ette vielä ole Wilman käyttäjiä, rekisteröitykää myös sinne. Ohjeet löytyvät liitteenä.

Solullamme on käytössä yhteinen puhelin, johon voitte myös tarvittaessa soittaa. Mikäli emme ole juuri silloin tavoitettavissa, voitte jättää soittopyynnön. Puhelinnumero on 044 703 9806. Mahdollisista poissaoloista voitte ilmoittaa pääsääntöisesti Wilman kautta tai solupuhelimeen tekstiviestitse. Tekstiviestejä emme kuitenkaan kuittaa saapuneeksi.

Koulussamme on käytössä oppilaan oppimistyyliin perustuvat väriryhmät. Liitteenä on väriryhmistä lisää tietoa. Jotta saisimme mahdollisimman nopeasti väriryhmät toimimaan, toivomme että vastaisitte muutamaan lastanne koskevaan kysymykseen ja palauttaisitte lomakkeen tämän viikon aikana. Lomake on myös ohessa.

Iloisin terveisin

Salla- ja Tuomas-opet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s